Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

 • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
 • Clubhuis en terras zijn gesloten.

16 december 2021

Corona update, vanaf 25 september 2021

Beste tennisliefhebber,

Vanaf zaterdag 25 september 2021 vervalt officieel de 1,5 meterregel; overigens is het advies nog altijd om afstand te bewaren en elkaar de ruimte te geven.

Er gelden nog enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken, met name ten aanzien van de horeca op sportlocaties. Het kabinet hoop op 1 november de dan nog geldende maatregelen te laten varen.

Wat betekent dit voor de horeca op TV Duno en in ons clubhuis? 

 • Voor eten en drinken buiten op het terras is het coronabewijs in je Corona Check App niet nodig.
  Probeer zoveel mogelijk buiten plaats te nemen. Het terras met onder de parasols  heaters biedt veel plaats én een gezellig sfeertje! 
 • Bestel je alleen een drankje of iets anders aan de bar, dan is het tonen van het coronabewijs ook niet nodig.
 • Maak voor toegang tot kleedkamers en toiletten zoveel mogelijk gebruik van de hoofdingang Zo lopen we elkaar niet in de weg! Bij doorloop naar deze faciliteiten is het aantonen van het coronabewijs niet nodig.
 • Alleen wanneer je binnen de gereserveerde ruimte (afgezet met lint) in het clubhuis gaat staan, zitten en/of eten en drinken moet je het coronabewijs kunnen laten zien wanneer je 13 jaar of ouder bent. De check hoeft niet gelijk bij binnenkomst gedaan te worden, dat mag ook wanneer je plaatsgenomen hebt.  
 • In het clubhuis, buiten de gereserveerde ruimte mag je niet drinken en of eten.
 • Het clubhuis dient om 00.00 uur helemaal gesloten te zijn. 
 • Er geldt geen maximaal aantal bezoekers meer.
Dit betekent dat alle TV Duno-leden en bezoekers van 13 jaar en ouder gevraagd kan worden naar het coronabewijs in de Corona Check App wanneer zij verblijven binnen de gereserveerde ruimte. Het bewijs wordt met behulp van een coronascanner gecheckt. Dit is dus alleen van toepassing in het afgezette gedeelte van het clubhuis. 

Wanneer je plaatsneemt in het afgezette gedeelte van het clubhuis verzoeken wij onze leden en eventuele bezoekers vriendelijk om mee te werken en je coronabewijs te tonen als hiernaar gevraagd wordt. Wanneer je ervoor hebt gekozen om je niet te laten vaccineren is dit uiteraard een vrije keuze die wij vanzelfsprekend respecteren; dit betekent echter  wel dat je binnen niet kan plaatsnemen en consumeren in het afgezette gedeelte.

Ik vertrouw erop dat ieder zich welkom en veilig voelt op TV Duno en ik wens jullie vooral veel tennis plezier.

Met sportieve groet,
Stefan van Geffen
Voorzitter TV Duno

Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

 • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
 • Clubhuis en terras zijn gesloten.

16 december 2021

Sponsors TV Duno

Login