Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn weer open.

Maandag 7 juni 2021

Corona update, vanaf 26 juni 2021

Beste tennisliefhebber,

Het kabinet heeft vrijdagavond tijdens de persconferentie aangekondigd dat de volgende stap van het openingsplan gezet kan worden. Dit zal gelden vanaf zaterdag 26 juni. Wat betekent dit voor TV Duno:

1. Wedstrijden senioren & publiek:
Officiële club overstijgende wedstrijden voor volwassenen zijn dan weer toegestaan.
Publiek is weer welkom bij wedstrijden en trainingen.

2. Opening clubhuis & voorwaarden:
Het clubhuis mag onder voorwaarden (garanderen 1,5m en met zitplaatsen) ruimer en langer open, dat wil zeggen voor TV Duno:
• Maandag t/m vrijdag van 19:30- sluiting
• Zaterdag en zondag alleen voor de competitie

Bovenstaande kan overigens alleen mét barvrijwilligers, dus een dringend verzoek om je op te geven voor een bardienst via de “barvrijwilligers app” of een mail naar ondergetekende.

Nog nooit een bardienst gedaan? Geen probleem, je wordt uiteraard ingewerkt.

Overdag is het clubhuis vooralsnog gesloten, wel zijn er enkele leden geautoriseerd om het clubhuis te openen, om na de sportieve inspanning op de baan, dit na te bespreken op het terras of in het clubhuis onder het genot van een drankje. Wil jij ook geautoriseerd worden neem dan ook even contact met mij op.

Uiteraard gelden hierbij de horecaregels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter. Dat betekent dat tafels en stoelen ver genoeg van elkaar af moeten staan. Registratie blijft verplicht via de club App. De wc’s zijn geopend, de kleedkamers en douches blijven vooralsnog gesloten.

3. Toernooien&trainingen:
Goed nieuws want deze zomer kunnen weer officiële toernooien en wedstrijden georganiseerd worden. Spelen tegen andere verenigingen en in alle leeftijdsgroepen is weer mogelijk. Toeschouwers zijn welkom bij wedstrijden en trainingen, hierbij geldt wel: een vaste zitplaats en met 1.5meter afstand.

Ouders mogen dus blijven kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis kunnen de wedstrijden bezoeken. Kortom het clubgevoel komt weer tot leven!

In het vertrouwen u hiermee te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,
Stefan van Geffen
Voorzitter TV Duno

Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn weer open.

Maandag 7 juni 2021

Login