Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn gesloten.

16 december 2021

Corona update zat 18 dec: harde lockdown t/m 14 januari, buitensport mag nog

Corona update zaterdag 18 december: 
Het kabinet en het OMT maken zich grote zorgen om de snelle verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus. Om de verspreiding van het virus te vertragen stelt het kabinet  vanaf zondag 19 december 5.00 uur een harde lockdown  in. Bijna alle sectoren moeten sluiten behalve essentiële winkels en apotheken. Ook binnensportlocaties moeten sluiten. Buiten sporten blijft mogelijk van 5.00 tot 17:00 uur. De maatregelen gelden voorlopig t/m vrijdag 14 januari. We zijn blij dat sporten nog mogelijk blijft. Bewegen is juist gezond, het draagt immers bij aan een goede weerstand en conditie. Het houdt je fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd.
Tennis- en padel verenigingen mogen dus open blijven van 5:00 tot 17:00 uur. Tennis en padel buiten mag onder voorwaarden. 

Er is de afgelopen dagen intensief contact geweest met NOC*NSF en VWS en de adviezen zijn in afstemming met deze partijen tot stand gekomen. Neem je verantwoordelijkheid en gebruik je gezonde verstand, geef elkaar de ruimte.

Wat betekent dit voor TV Duno:

·        Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis met 2 volwassenen blijft dus mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Twee groepen (koppels) moeten elkaar voldoende afstand geven. Dubbelen is ook mogelijk als spelers 1.5 meter afstand tot elkaar en tot het andere koppel op de baan houden. Verder geldt: geen fysiek contact, ga niet samen op het bankje zitten, geef geen high fives en wissel niet van baanhelft. 

·        Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baanhelft (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.

·        Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte. 

·        Clubhuis moet gesloten zijn, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.

 

Lees via de onderstaande link de impact van de nieuwe maatregelen:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/12/corona-update-harde-lockdown-t-m-14-januari-buitensporten-mag-nog/

Met vriendelijke groet, 
Stefan van Geffen
Voorzitter TV Duno

Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn gesloten.

16 december 2021

Sponsors TV Duno

Login