Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn gesloten.

16 december 2021

Corona update 22 dec van KNLTB

Helaas is de interpretatie van de maatregelen m.b.t. de mogelijkheid om te sporten in tweetallen dinsdagavond gewijzigd en aangescherpt. De Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) heeft na overleg gisteren met VWS, NOC*NSF en Platform Ondernemers in Sport middels een brief aan gemeenten laten weten dat dubbelen niet is toegestaan. Dat heeft ook consequenties voor de trainingen. Wij vinden dit jammer, want tennis buiten kan veilig op 1,5 meter afstand.

Buiten het feit dat we dus niet mogen dubbelen en dat de trainers een uitdaging hebben om de lessen rond te krijgen gaat de Nieuwjaarsinstuif zondag 2 januari as ook niet door.


Wat mag wel?
Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Tennis met 2 volwassenen blijft mogelijk en kan veilig op 1,5 meter afstand. Twee spelers per baan, alleen enkelspel is dus toegestaan.

Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer); meerdere groepen van 2 volwassenen mogen op dezelfde locatie trainen, zolang de groepen duidelijk zichtbaar met 1,5 meter afstand gescheiden zijn, bijvoorbeeld 2 spelers per baan.

Natuurlijk is dit een teleurstelling, maar we respecteren het besluit en nemen onze verantwoordelijkheid. Namens de KNLTB excuses voor de verwarring! 

Namens het bestuur van TV Duno wensen wij je ondanks deze “onplezierige” mededeling fijne feestdagen en een gezond&sportief 2022.

Stefan van Geffen
Voorzitter TV Duno

Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn gesloten.

16 december 2021

Sponsors TV Duno

Login