Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubhuis

Direct naast de tennis-banen staat ons prachtige clubhuis. Voorzien van alle gemakken is het hier goed toeven! Centraal in de zitruimte is een lange bar gepositioneerd, waaraan je lekker lang kunt hangen en nakletsen over die gemiste kans waarmee je de partij had kunnen keren... Ook zijn er kleine en grotere tafels om in groepsverband nog na te tafelen en de problemen van de wereld te bespreken met een goed glas wijn, of een gezellig biertje van de tap. Wanneer je het romantisch wilt maken kun je ook bij het haardvuur plaatsnemen, en elkaar verwennen met een kaasplankje of andere hapjes uit de gevarieerde keuken.

Naast deze aangename zaken beschikt het clubhuis over een vergaderkamer, en er is ook een heus jeugdhonk voor de jongere leden. Ook ontbreken de kleedkamers en overige sanitaire voorzieningen uiteraard niet.

Door de grote panoramisch ramen is er een goed zicht op alle banen, en via de grote schuifdeuren is er toegang tot het ruime terras, met name in het zomerseizoen een geliefde plaats om te genieten. En niet alleen van het goede competitie-tennis-gebeuren, maar ook van de zon en de prachtige natuur waarmee de club is omgeven.

clubhuis1

 

clubhuis2

 

clubhuis3

 

Adres

De Waayenberg
W.A. Scholtenlaan 140
6865 NA  DOORWERTH
026 - 333 6066

Postadres: 
Postbus 50
6865 ZH  DOORWERTH

 

Openingstijden Clubhuis

Het clubhuis en terras zijn geopend op de competitieavonden.