Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennisvereniging Duno

TV Duno is een gezellige tennisvereniging prachtig gelegen in de bossen met ruim 300 leden. Er zijn 6 gravelbanen en 5 kunstgrasbanen zodat we het hele jaar door kunnen spelen. Donderdagochtend (in de zomer) en op maandagavond is de toss. Je speelt dan steeds een half uur dubbel met andere Duno-leden. Zo leer je snel clubleden kennen.

TV Duno is zeker een vereniging voor de jeugd. De Jeugd Commissie (JC) organiseert allerlei leuke activiteiten voor jeugd, zoals de jeugdinstuif, paaseieren zoeken, het open jeugdtoernooi, het minitennistoernooi en natuurlijk een Sinterklaasmiddag.
Naast de competitie, clubkampioenschappen en het DUNO OPEN organiseert de vereniging gezelligheidstoernooien zoals het oliebollentoernooi en het invitatietoernooi.
Elk jaar verzorgt de ledenwervings-commissie begin april een introductie-avond voor nieuwe leden.
De clubtrainer zorgt voor de tennistrainingen voor jong en oud, individueel of in groepsverband om door training het spelpeil en -plezier te verhogen.

 

De training wordt bij TV Duno verzorgd door House of Tennis. Zij verzorgen de trainingen voor de jeugd, recreanten en wedstrijdspelers.