Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd

Tennisvereniging Duno heeft een groeiend aantal tennissende jeugdleden. De jeugdcommissie en de vele vrijwilligers van TV Duno doen er dan ook alles aan om dit zo te houden en nog verder uit te bouwen. Wij richten ons zowel op het competitieve als recreatieve tennis en zorgen ervoor dat elk jeugdlid voldoende aan bod komt. Naast de reguliere tennislessen en selectietrainingen, verzorgd door House of Tennis, worden er ook bal- en slagvaardigheidstrainingen aangeboden voor de kinderen die kennis willen maken met de tennissport.

Om al het geleerde in de praktijk te brengen en om de tennisvereniging een "thuis" te laten zijn organiseren wij diverse evenementen. Hierbij moet je o.a. denken aan recreatieve zomer- en winterwedstrijdjes, een adoptietoernooi, de jeugdclubkampioenschappen en het open jeugdtoernooi. Daarnaast doen bijna alle kinderen mee aan een competitie die geschikt is voor hun leeftijd, zoals de Tenniskids Groen woensdagmiddagcompetitie in het voor- en najaar, de voorjaarscompetitie op zondagen, de najaarscompetitie op zondagen of de Tenniskids World Tour voor Rood en Oranje.

Als je een toernooi wilt spelen, zowel op DUNO als op een andere club, dan kun je op www.toernooi.nl een toernooi kiezen en je inschrijven.

Voor alle zaken aangaande de jeugd kun je ons bereiken door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,