Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubapp

Bij TV Duno wordt afgehangen met de KNLTB Club-app.

Als je nieuw bent of je snap het even niet dan staat hieronder hoe je dat moet doen.

De KNLTB Clubapp is een gratis app waarmee je een aantal zaken gemakkelijk kunt regelen. Om maar even wat te noemen: clubnieuws van TV Duno bekijken, online afhangen, andere leden opzoeken om te bellen of e-mailen, een tennismaatje vinden en jezelf opgeven, je eigen foto aanpassen, het programma van competitieteams zien, uitslagen van alle teams zien en zien wie er bardienst heeft.


Je kunt de app op de volgende plekken downloaden:

appledownload.jpg    androidopslaan.jpg

Voor het vinden van onze vereniging zoek op ‘TV Duno’.


Op het eerste scherm (na inloggen) in het tabblad ‘Club’, zijn te vinden:

 • De menubalk: Bij Apple-iOS staat de balk onderin, bij Android bovenaan.
 • Clubnieuws: De laatste 5 berichten, maar je kunt ook verder terugkijken met de ‘Al het Clubnieuws’-knop. Belangrijke last minute berichten worden ook als “Push Berichten” gestuurd! Zet dat dus niet uit in je voorkeuren.
 • Zoek leden: Je kunt iedereen (behalve jezelf) terugvinden met pasfoto. Een stukje van de naam intikken en op ‘Zoek’ tappen. Je krijgt dan de foto’s en namen van de leden te zien. Als je op een van de leden tapt, kun je direct bellen of mailen met je smart-phone. Als het betreffende lid ‘Speelmaatje’ zelf heeft geactiveerd, zie je haar/zijn voorkeuren vermeld en kun je desgewenst direct afspreken.
 • Club agenda: De eerste 5 evenementen, maar je je kunt ook verder vooruit kijken met de ‘Gehele Club Agenda’-knop. Bij het aanklikken van een agenda item krijg je extra informatie te zien, zoals de organisator, maar ook een omschrijving met eventuele bijlage. Daarnaast is het bij het sterretje rechts bovenin mogelijk om het agenda item tot Favoriet te maken. Favoriete agenda items komen in je persoonlijke agenda. Daarnaast beschikt de club agenda over tabbladen afhankelijk van de Labels die aan jou zijn toegekend, zo heb je snel een overzicht welke items er voor jou als jeugd of als senior lid van belang zijn.
 • Contact: Als je daarop klikt kun je direct met één tap bellen of mailen naar alle bestuursleden of andere vrijwilligers die volgens het orghanisatieschema in een van de commissies zitten. De functies worden bij de naam vermeld zodat je kunt zien wie je waarover kunt aanspreken.
 • Clubsponsors: Met de links naar de websites van de bedrijven die onze club ondersteunen. TV Duno moet alle sponsors hier nog aan toevoegen.
 • Dienstenplanner: Waar je direct alle vrijwilligers kunt zien die vandaag verenigingsdiensten doen, maar ook kunt kijken wie er morgen of overmorgen bardienst heeft.

Als tweede staat het tabblad ‘Mijn Profiel’

Daar kun je bij instellingen je e-mail-adres en (mobiel) telefoonnummer aanpassen als dat nodig is en ook verdere voorkeuren opgeven, dit wordt direct verwerkt in de clubadministratie van je vereniging.


Als je eenmaal competitie hebt gespeeld zie je hier ook de uitslagen en het programma van de teams waarvoor je bent uitgekomen. Ook kun je hier jouw toernooiuitslagen terugvinden.
Je kunt voor spelers en toernooien voorkeuren opgeven, als je die wilt volgen.


Om je persoonlijke agenda te vullen met evenementen waaraan je mee wilt doen kun je bij de gewenste clubevenementen op de ster klikken.


Het tabblad ‘Afhangen’
Je kunt met de ClubApp online afhangen! Klik op Baan afhangen, of op de tennisbal. Kies je medespeler(s) en een dag. Hierna gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Kies een passend moment en bevestig de afhang actie. Een internet-reservering moet een aantal minuten vóór aanvang nog wel bevestigd worden op het afhangbord in het clubhuis door jouw pasje in te laten lezen.


Het tabblad ‘Maatjes’ kun je gebruiken om zelf in te stellen op welke tijden en met welke personen je graag zou willen en kunnen tennissen.
Ook kun je daar terugvinden wie uit de club nu (op het moment dat je kijkt) een ‘maatje’ zoekt (volgens zijn/haar ingestelde voorkeuren) en welke leden voor morgen een maatje zoeken. Dit maakt het eenvoudiger om met andere clubleden af te spreken om te gaan tennissen.

Maatjes

 • Gevonden worden
  Met maatjes kunnen leden binnen uw vereniging elkaar vinden en verbinden. Een lid zal eerst voor zichzelf via het apponderdeel maatjes aan moeten geven hoelang hij beschikbaar is als maatje, vervolgens kan het lid zijn voorkeuren aangeven op basis van leeftijd, speelsterkte, wanneer beschikbaar en geslacht. Vervolgens via de tab ‘over jou’ is het mogelijk vrije tekst te plaatsen.
 • Maatje zoeken
  Direct op basis van de voorkeuren worden maatjes voor jouw als lid. Door een maatje aan te klikken kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar je maatje van keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen wat je in geeft en daarbij ook jouw telefoonnummer en e-mailadres, het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.
 • Favoriet maken
  Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken, druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.

 • Instellingen
  Via het onderdeel Meer – App instellingen kun je als gebruiker zelf aangeven hoe snel en wanneer je een herinnering op de telefoon wil ontvangen voor een bepaald onderdeel.
 • Nieuws
  Via deze optie krijg je een notificatie voor berichten die als push-bericht door TV Duno worden gedeeld (dat zijn alleen eventuele last-minute-mededelingen).
 • Afhang herinnering 
  Heb je afgehangen via de ClubApp? Dan ontvang je hiervan een X minuten/uren/dagen nog een herinnering.
 • Club agenda events
  Een herinnering van alle evenementen/items die in de Club agenda staan, wel zo leuk als je actief betrokken bent bij de vereniging. Zo vergeet je de ALV nooit meer.
 • Mijn agenda events
  Via deze optie krijg je alleen een herinnering van de Club agenda items die je tot favoriet hebt gemaakt. Dus alleen die dingen die er voor jou toe doen.
 • Mijn diensten
  Via deze optie krijg je een extra herinnering voor jouw verenigingsdiensten.