Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe ledenpas nodig?

Verschil ledenpas en noodpas
Er is verschil tussen een nieuwe pas aanvragen, of een noodpas aanvragen.

Noodpas
Een noodpas is een duplicaatpas die wordt verstrekt in geval van diefstal of vermissing. Deze kan uitsluitend door de ledenadministrateur aangevraagd worden. Een noodpas wordt (indien voor 15:00 uur aangevraagd door de ledenadministrateur) nog diezelfde dag door de KNLTB naar het huisadres van het desbetreffende lid gestuurd.
De kosten voor het aanvragen van een noodpas bedragen: € 3,50. Bij ontvangst van de noodpas dient het lid dit bedrag binnen 2 weken*) over schrijven naar bankrekening NL88 RABO 0355 0170 16 t.n.v. penningm. TV Duno te Doorwerth, o.v.v. ‘kosten noodpas’.

Nieuwe pas
Wenst men vervanging van een KNLTB-ledenpas om andere redenen dan diefstal/vermissing (bijv. omdat men een andere naamsvermelding wenst, of een nieuwe foto op de pas wil), dan dient dat voor 1 januari van elk jaar aangevraagd te zijn bij de ledenadministrateur. Bij de jaarlijkse verstrekking van de nieuwe KNLTB-passen in maart d.a.v. wordt dan de gewijzigde pas –zonder extra kosten- verstrekt. Wenst een lid een gewijzigde KNLTB-pas tijdens het lopende tennisjaar te ontvangen (dus niet bij aanvang van het volgende tennisjaar) dan wordt daarvoor € 18,41 in rekening gebracht. Na ontvangst van de bijdrage zal de ledenadministrateur de nieuwe pas aanvragen bij de KNLTB.
Het bedrag dient overgeschreven te worden naar bankrekening NL88 RABO 0355 0170 16 t.n.v. penningm. TV Duno te Doorwerth, o.v.v. ‘kosten nieuwe pas’.*)

*) Indien nodig blijkt dat alsnog een factuur verzonden dient te worden, dan zullen de vermelde bedragen elk met € 5,-- (administratiekosten) worden verhoogd.