Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Club van 100

Beste leden van TV Duno,
De sponsor commissie introduceert binnen TV Duno De Club van 100. 

Wat is “De Club van 100”?
De Club van 100 is een groep tennisliefhebbers van binnen of buiten de vereniging die het niet bij woorden laat, maar hun enthousiasme voor en betrokkenheid bij TV Duno in een financiële bijdrage omzetten.

Wat is het doel van “De Club van 100”?
Leden van TV Duno betalen contributie waarmee alle noodzakelijke uitgaven worden gedaan. Toch blijven er altijd wensen onvervuld omdat daarvoor binnen de begroting (nog) geen ruimte is.
Doelstelling van “De Club van 100” is het financieel ondersteunen van diverse activiteiten rondom tennis binnen TV Duno. Hierbij moet men vooral denken aan: onderhoud/verbetering park en clubhuis. Uitgangspunt is dat alle leden profiteren van de ondersteuning en dat de resultaten voor iedereen zichtbaar zijn.

Wie kunnen lid worden van “De Club van 100”?
Iedereen, zowel leden als niet leden van TV Duno kunnen lid worden, maar ook bedrijven, groepen en teams. Het lidmaatschap bedraagt EUR 100,- per jaar.

Hoe word je lid van “De Club van 100”?
Lid worden is heel eenvoudig! Je wordt lid van “De Club van 100” door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat krijg je als lid van “De Club van 100”?

  • Vermelding van naam op het bord “De Club van 100” welke digitaal getoond wordt op de TV.
  • Vermelding van naam op de website & nieuwsbrief
  • Minimaal 1x per jaar een overleg bestedingsdoelen te bepalen
  • Updates via de e-mail over de stand van zaken in De Club van 100
  • 1x per jaar een tennismiddag voor leden van “De Club van 100”

Vragen?
Neem contact op met Jeep of Stefan van de Sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.