Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsor worden?

Sponsoring is van toegevoegde waarde voor zowel u(w bedrijf) als voor TV Duno. Voor u als sponsor is het de binding met de vereniging en de bekendheid op de club. Voor TV Duno is het een welkome financiële bijdrage.

Waarom sponsoring?

Sponsoring is één van de inkomstenbronnen van onze vereniging; de sponsorgelden worden gebruikt voor tal van projecten binnen onze club die anders (nog) niet te realiseren zijn.

Naast onze huidige sponsoren, die wij uiteraard zeer erkentelijk zijn, blijven wij op zoek naar nieuwe geïnteresseerden die zich aan onze vereniging willen binden.

  

Verschillende mogelijkheden

Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een winddoek met uw bedrijfslogo langs de banen en vermelding van het logo op onze website. Ook kunnen wij de bedrijfsnaam goed zichtbaar presenteren op een digitaal bord in ons clubhuis. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden bespreekbaar, zoals het verbinden van uw bedrijfsnaam aan een toernooi of andere activiteit.

Ziet u geen kans om met uw bedrijf te sponsoren? Wordt dan lid van de club van 100!

Belangstelling? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan lichten wij dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Met sportieve groet

Stefan van Geffen & Jeep Smits