Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn weer open.

Zaterdag 16 oktober 2021

Op T.V. Duno staan wij voor u klaar:

Naam

Functie

Telefoonnummer

E-mail adres

Shanna de Cortie

Hoofdtrainer (House of Tennis)

06 - 2636 8685

e-mail

Sebastian Buijs

Trainer Regiotraining (House of Tennis)

06 - 4094 9159

e-mail

Julian Lardinois Trainer (House of Tennis)    

Logo HoT

 House of Tennis hoofdtrainer Shanna de Cortie stelt zich voor:

Mijn naam is Shanna de Cortie en ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren in Nijmegen, en momenteel wonende in Arnhem. Vanaf mijn vijfde jaar ben ik begonnen met tennis, en vanaf dat moment heb ik deze sport ook niet meer losgelaten. Ik wilde niets liever dan de sportopleiding volgen, en daar heb ik dan ook mijn A- en B- trainerslicentie gehaald. Daarnaast heb ik conditietrainer en Fitnessinstructeur behaald, want dit leek mij een perfecte combinatie met het tennisvak.

trainerinactie 1

Nadat ik het CIOS Arnhem heb afgerond ben ik op verschillende tennisclubs werkzaam geweest als tennistrainster. Ik heb zowel recreatieve als prestatieve groepen training gegeven. Ik vind het fantastisch dat tennis door iedereen beoefend kan worden, en dat ik bij elke doelgroep mijn steentje kan bijdragen voor zowel jong als oud.

Ik ben nu een aantal jaren werkzaam bij House of tennis en dit doe ik met veel plezier. House of tennis is als tennisschool erg betrokken en actief bij de clubs, waarbij elke doelgroep aan bod komt.
Ik ben nu momenteel 2 seizoenen werkzaam bij TV Duno. Het is een fantastische club om les te mogen geven en ik hoop hierbij jong en oud te kunnen blijven enthousiasmeren voor tennis.

Wellicht tot op de tennisbaan!

Sportieve groetjes,
Shanna de Cortie

Banen

Alle banen zijn bespeelbaar.

  • Vooraf afhangen met de ClubApp is verplicht.
  • Clubhuis en terras zijn weer open.

Zaterdag 16 oktober 2021

Login