Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Competities en Toernooien

015 Op meerdere banen tegelijk ...

Bij TV Duno worden het hele jaar door competities en toernooien georganiseerd. 

Naast het TV Duno Open toernooi en de TV Duno Clubkampioenschppen, beide voor senioren èn voor jeugd, worden jaarlijks de wisselingen van het zomerseizoen met het winterseizoen en vice versa gevierd met een weekend-toernooi. Ook worden er wekelijks de zogenaamd instuiven georganiseerd, op maandagavond en dinsdagochtend.

Daarnaast zijn er voor de jonge jeugd nog toernooien zoals het mini-tennis-, K5- en het wintertoer-toernooi. En last but not least is er aan het eind van het jaar, wanneer er niet te veel sneeuw ligt, het oliebollentoernooi.

Ook aan competities geen gebrek, in de zomer zijn er maar liefst 4 ladder-competities: voor jeugd, dames, heren en voor de cracks. Hoe beter hoe hoger, en elke 2 weken een partij. Ook wordt er natuurlijk deelgenomen aan de KNLTB competities: de voorjaarscompetitie, de zomeravondcompetitie en de najaarscompetitie.

In de winter zijn er onze regionaal bekende wintercompetities, De Mix-, DamesDubbel-, HerenDubbel- en de WeekendTeam-Competities. Deze competities staan ook open voor onze zogenaamde wintergasten, die zelf anders geen gelegenheid hebben in de winter te tennissen! Ook de jeugd speelt in het weekend een team-competitie.